Privé opleiding – Opleiding op maat

Laat je drukke agenda het niet toe om een avond of weekendopleiding te volgen? Wens je liever een privé opleiding te volgen ipv een groepsopleiding? Dat kan!

Onze privé opleidingen worden aangepast aan jouw tempo, niveau en verwachtingen. Je kan voor zowel theorie – als praktijkopleidingen opleiding op maat volgen.

Enkele voorbeelden:

  • Privé theorie opleiding Beperkt en Algemeen Stuurbrevet. Deze opleidingen worden het liefst ingepland tijdens de week overdag of ’s avonds of in de weekends waar er geen groepsopleidingen theorie Beperkt en Algemeen Stuurbrevet zijn ingepland. Gelieve contact op te nemen om een offerte aan te vragen
  • Privé theorie opleiding Marifoon/VHF. Een opleiding neemt normalerwijze 4 lesuren in beslag en dekt de volledige examenleerstof. Gelieve contact op te nemen om een offerte aan te vragen.
  • Privé praktijkopleiding motorboot met een lesboot van VaarschoolQ+ (RIB, open motorboot, 7m, Z-drive). Tarief kan je hier vinden.
  • Privé praktijkopleiding met eigen motorboot. Gelieve contact op te nemen om een offerte aan te vragen.
  • Privé praktijkopleiding zeezeilen/yachtman vertrekkende vanuit Nieuwpoort Jachthaven voor 1 of 2 daagse reis (vanaf de maand mei). Tarief kan je hier vinden.

Momenteel organiseren wij geen voltijdse opleiding jachtman, maar cursisten die graag bijles krijgen ivm. kaartpassen, navigatie, enz ter voorbereiding op het examen jachtman helpen wij graag verder. Onze instructeurs zijn ervaren jachtmannen die je zeker verder kunnen helpen.

Interesse? Neem contact op en vraag een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Andere vragen? Neem contact op zonder twijfel!